Forzab Futuro (före detta Cavallo)

Forzab Cavallo är en kvalitetsvagn som byggs på en golvplatta av saltvatten- och urinbeständig aluminium. Rampen är av aluminium och i inredningen dominerar rostfritt stål.

Ladda ner Forzabs manual i PDF här!

GEDIGNA DETALJER GER HÅLLBARHET

Handtag, beslag och gångjärn är gedigna och tål att användas år efter år, även när slasken frusit fast eller sommarsolen gassar. Sidorna och listerna bleks inte av solen och är lätta att hålla rena. Glasfibertaket är också lätt att tvätta med milda rengöringsmedel.

VENTILERAT SÄKERHETSTAK

Säkerhetstaket är av glasfiber och har dubbla ventiler med den typiska knicken som minimerar kalluftsdrag. Interiören är tyst, ombonad och luftig. Innerbakdörrar som underlättar lastning, är standard. Insteget för hästen är mycket lågt.

RULLAR LÄTT OCH SÄKERT

Hjulaxlar, bromsar och fjädring är av hög kvalitet vilket ger ett lågt rullmotstånd. Fjädringen är mjuk och specialframtagen för Forzab-trailern. I kombination med lågt vindmotstånd och låg egenvikt gör Forzab Cavallo till en perfekt hästtrailer för den mindre såväl som den större dragbilen.

Cavallo med totalvikt på upp till 1990 kg levereras med förlåtande svarta plastskärmar medan de över 2000 kg levereras med skärm i eloxerad aluminium.

Vagnen väger 805 kg och kan lastas med upp till 1760 kg, beroende på totalvikt.